Over mij

Ik ben een leraar, ik houd van schrijven en ik help graag anderen. En zo is deze blog ontstaan!

Over mezelf

Ik ben beginnend docente op een mooie school in Rotterdam. Daar geef ik les in de vakken Nederlands en natuurkunde en ik ben mentor in mavo 3. In mijn vrije tijd pak ik er graag een leesboek bij en anders ben ik bij mijn verzorgpaarden te vinden. Verder houd ik veel van experimenteren met Photoshop, tekeningen digitaal inkleuren en doodlen in mijn bullet journal. Ik ben er (nog) niet heel goed in, maar oefening baart kunst :).

Over de weblog

Dagelijks kom ik nieuwe uitdagingen tegen op de werkvloer. Die variëren van ‘help, hoe maak ik grammatica leuk voor mijn klassen?’ tot aan het vinden van een geschikte tas voor alle toetsen die ik mee zeul. Als ik met zo’n probleem zit, dan pak ik vaak meester Google erbij op zoek naar ervaringen van andere docenten. Soms vind ik iets, maar meestal niet. Daarom wil ik zelf mijn ervaringen delen op Het leven een Leraar.

Daarnaast bied ik op mijn blog ook ruimte voor ‘gewoon’ leuke berichtjes, bijvoorbeeld grappige gesprekken met bijdehante leerlingen of een enthousiaste recensie over een boek dat ik recent heb gelezen.

Ik sta ook open voor suggesties vanuit lezers. Heb je een vraag? Wil je graag meer weten over een bepaalde situatie? Laat een reactie achter of gebruik mijn contactformulier. Ik probeer wekelijks iets te plaatsen, maar het bloggen is voor nu nog wel iets vrijblijvends voor mij. Het kan dus zijn dat dat niet altijd lukt in drukkere periodes.

Voor nu, bedankt voor het bezoeken van Het leven van een Leraar. Veel plezier met lezen en wie weet tot spreeks!